PirjoJokinen Pakenevan totuuden perässä itsekkin osana sitä..

Taistelu energiavaroista

  • Taistelu energiavaroista

Aika naivia jargonia taas jostain mystisestä minä hyvä/muukalainen paha plaaplaaplaa

Mistä tapellaan ja soditaan. No energiavaroista ja muista luonnonrikkauksista. 

Simppeliä.

Sitten kun joittenkin kotomaa on uhattuna, tietenkin ne ihmiset nousee kapinaan isänmaansa puolesta, kulttuurinsa, äidinkielensä, itsensä, lastensa jne. Niinhän mekin ollaan tehty, vaikka mitään energiavaroja meillä ei ees ollu. Satuttiimpa van syntymään suurvaltojen rajamaille. Oltiinko pahoja? No ei!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Ukrainan kriisikin liittyy siihen, että Krimin kautta Venäjä voisi viedä aseita shiamuslimeille (Iran, Irak), tilanteessa, jossa lukumääräisesti suurempi ja köyhempi shiialaisten puoli päättäisi ryhtyä sotimaan lukumääräisesti vähäisempiä, mutta öljyn päällä istuvia sunnimuslimeja (mm. Saudi-Arabia) vastaan. Jos tällainen sota syttyisi, niin Venäjän öljyn hinta moninkertaistuisi.

Pirjo Jokinen

Yksinkö Venäjä?

Aika paljon liikkuu puhetta siitä, että venäläisillä oligarkeilla olis suhteita jenkkioligarkeihin.

En kylläkään voi muuta kuin mutuilla. Hyvä kun muut kertoo missä mennään. On nyt semmonen bloggaus jonka avasin ja pysyn itse sivustalla kun tiedän vain sen, että energiasta ja muista luonnonvaroista soditaan.

Toki riitoihin liittyy sitten kansallisuusaatteita kun maapallo on jaettu talousalueisiin, joita omistaa joko valtiot/kansa tai sitten yksityiset oligarkit.

Oligarkit värvää itselleen väkeä puolustamaan etujaan, joka on kylläkin todella omituista kun rikastuisivat sillä, että myisivät energiaa kohtuuhintaan.

Pölvästejä?

Omistavan luokan oligarkitkin vanhenee ja sairastuu dementiaan, altshaimeriin. Tyhmistyvät iän myötä ja nuoremmat on pääkköjä, joilla lentää munavaahto molemmista päistä. Unohtuu se asiallinen kauppapolitiikka, markkinat joilla ei kannata aseen kanssa heilua, jossa asiakkaita ei kuulu surmata.

Pölvästejä.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Anteeksi että en ymmärtänyt kokonaan kirjoitustasi.

Energiakenttä on suurten mullistusten kourissa, koska on havaittu uusia ilmiöitä, jotka tuottavat energiaa.
( http://lenr-canr.org/ , sieltä selviää )

Kaikki tuntuu pyörivän energiantuotannon ympärillä, toivottavasti energiajaloilla seisova naapurimme hoksaa tilanteen ennenkuin mikään tuki pettää.

Pirjo Jokinen

Hei!

Olen vastikään tehnyt päätöksen etten keskustele kenenkään kanssa omassa blogissani, jolta puuttuu sääntöjen mukainen tunnistettava kasvokuva.

Käyttäjän Jouni kuva
Jouni Tuomela

Hei!

Ja minulla on tunnistettava kasvokuva, systeemi jostainsyystä ei sitä näytä kommenttini yhteydessä.
No tuskin tästä pitkää keskustelua olisi tullutkaan.

Pirjo Jokinen

Ok Jouni. Niimpä näyttää olevan. Sitten voidaan jutella juu..

Eipä tämä aihe oikein pitkään keskusteluun toimi pohjana kun on lähinnä vain toteamus siitä, että energiantuottajat, myyjät ja ostajat on ne ketkä saa aikaiseksi sekasortoa ja ruohonjuuritasolla asioista ymmärtämttömät menee siihen halpaan, että lähtevät tukkanuottasille toisiaan solvaten ja kostaen, luullen viholliseksi vääriä tahoja.

Toimituksen poiminnat