PirjoJokinen Pakenevan totuuden perässä itsekkin osana sitä..

Näennäisdemokratiaa

Sukututkimusen taholla joku taho yrittää kieltää kaiken materiaalin tutkimisen alle 100v. vanhoista asiakirjoista. Taitaa olla jo myöhäistä, sillä suomalaiset on innokkaita sukututkijoita. Minäkin hurahdin tutkimaan omia sukujuuriani ja tiedän aika pitkälle kuka olen.

Kun meillä sitten on demokratia, tai "demokratia", niin metkasti vaan samat vanhat naamat ja suvut on yhä jakamassa keskenään kermat päältä ja muukalaiset ei valtaa saa. Muukalaisia otetaan puolueiden, siis eritoten suurempien valtapuolueiden listoille vain maskoteiksi, että näyttäisi demokratialta se monarkia, jossa valta pysyy kantaväestöllä.

Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Suomessakin kantaväestön syntyvyys on huimasti laskenut ja muualta on tultu tänne sankoin joukoin tekemään raskaimmat ja huonoiten palkatut ruohonjuuritason työt ja valtaeliitti on sitten säätänyt itselleen kotitalousvähennyksiä yms. voidakseen vähentää alempirotuisten palkkakuluja. 

Maataloustyöt niin karjanhoidon kuin peltotöiden, elintarvikehommat, eritotsen raaka-ainepuolella, marjanpoimintakin periferiassa on muukalaisten kontolla. Meillä kun vielä on puhtaita metsiä, siellä marjoja, niin pakko roudata sekin työväki muualta kun kantaväestö, se vallassa oleva ei suostu metsään marjaan ja sieneen nälkäpalkalla.

Siivoustöissä on pääosin mamuja. 
Eniten mamuja on venäjältä ja kantaväestön keskuudessa ollaan ryhdytty yhä rankempiin toimiin estääkseen muualta tulleet vallankahvasta ettei vanhat suvut menetä ylivaltaansa, ettei mitään demokratiaa, saati anarkismia milloinkaan tulisi ja rikkaimmat saavat pysyä rikkaina, rakennuttaa muilla palatsinsa ja metropolinsa, Guggenheiminsa, Oopperatalonsa, Musiikkitalonsa ja maksattaa veronmaksajilla, siis näillä mamuillakin eliitin taidenautinnot.

Historia kertoo kaiken.
Pengotaampa siis sieltä kuka kenellekin on sukua:

http://suku.genealogia.fi/archive/index.php/t-16782.html

https://

Valtaeliitti valehtelee jo ihan suoraan. Palkintona on superkomissaarin virka! Hip hei! Muka demokratiaa..  Hah hah.

Onko peräti niin, että syntyvyyden laskettua Euroopan kantaväestön keskuudessa, mamujen lisääntyessä on rynnätty EU:n, josta Lipponenkin haikaili omien kuninkaallisten sukujuurtensa olevan peräisin ja siksi hän niin tohkeissaan ja tietenkin rahan takia sinne ryysi sinipunakravatti tanassa.

Venäjälläkin sama juttu.

Näin kerran ohimennen sattumalta erään venäläisnaisen selostuksen siitä, että Putinkin olis alkujaan jotain sukua juutalaisille ja Saksassahan on ollut paljon juutalaissukuja. Hitler pyrki valtaan ohi noiden, yrittipä vielä tyhmyyttään murhaamalla päästä eroon juutalaisista, mutta ampuikin lopulta kuulan kalloonsa ja se siitä.

Yhteiskunnan toiminnan kannalta ei ole väliä sinällään, kuka kellekin on sukua. Sukurutsan estäminen on tärkeää ja se ettei suvut pissi demokratian päälle. Osaaminen, se ketä koulutetaan, kuka mitäkin oppii, kuka on lahjakas, kenellä on tietotaitoa, se on tärkeää ja viis siitä ketä on sukulaiset.

Rotuhygienia, niikuin tiedämme, se on turmeluksen alku.

Kukaan ei tarvitse määräänsä enempää mitään. Ei vastuuta, stressiä kuin valtaakaan, ei omaisuutta, joka on kallista ylläpitää ja kukaan ei tarvitse orjuutta. Orjuus johtaa vääjäämättä kapinaan ja kapina johtaa sotaan. 

Hitlerkin tyri pahemman kerran kun lähti apinoimaan valtaeliittiä. Halusi kalifiksi kalifin paikalle. Eikä pidä tietenkään unohtaa että Aatun äiti oli juutalainen. Koki ehkä itsensä "äpäräksi, jonka suku oli pettänyt ja käynnistipä sitten kansanmurhan sen takia päästäkseen itse yksinvaltiaaksi.

Demokraatti olen minä.
Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus asettua ehdokkaaksi eduskuntaan ja muuallekin ja ohi vanhan puoluekoneiston, joka on vanhojen sukulaissuhteiden viidakko, josta löytyy pikkuserkut ja yhteiset esivanhemmat.

Laitetaan nollatoleranssi vaalirahoituksille. 
Jaetaan kullekin halukkaalle tasapuolisesti mainostilaa YLE:n tjms. kautta ja lopetetaan tämä näennäisdemokraattinen pelleily, jossa valtaeliitillä on vallan etuosto-oikeus.

Se kellä ei ole valtaa, ei ole myöskään vastuuta. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Matias Härkönen

Kun nyt olet niin kaikkea vastaan, niin ei muuta kuin keräämään nimiä ja ehdokkaaksi. Jouko Pihon puolueessa voisi olla vielä jopa tilaakin....

Pirjo Jokinen

Millä logiikalla demokratian ja tasa-arvon puolustaminen on kaiken vastustamista?

Pirjo Jokinen

Tähän ei kannata tulla pullistelemaan valtaeliitin kätyrinä että häh häh, meillä on valta, kerää sinä nimiäsi reppana.

Kerron vain totuuden. Jos siinä on virheitä, niin kertokaa. Letkauttelut poistelen tästedes. Turha yrittää sotkea blogiani. Ehkä laitan esikatselun päälle niin säästyn oksennuksien siivoomiselta, minulla kun ei ole ketään orjaa täällä siivoomassa teidän jälkiänne.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Hupaisaa demokratiassa on sekin, että kun EU:n johtoportaaseen ollaan aika ajoin esitetty ja suorastaan vaadittu sukupuolisesti tasapuolisempia ehdokasasetteluja demokratiapohjan laajentamiseksi ja tosiasiallisen tasa-arvon edistämiseksi, niin näitä kehotuksia vastustetaan argumentoimalla positiivisen diskriminaation estävän pätevimpien ehdokkaiden pääsyn hoitamaan yhteisiä asioita tai että tällainen kiintiöinti rapauttaa organisatorista uskottavuutta.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Juncker%20k...

Ja silti Suomen komissaariksi piti valita Jyrki Katainen...

Pirjo Jokinen

Taivaan Isä Jumalalla -kin kun on siitintin niin pitäähän sitä olla Jumalan pojjaat sukuaan jatkamassa EU:ssakin.

Kaikki heikommassa asemassa olevien auttaminen on muka positiivista syrjintää. Timo Soinin helmoista valtaan päässyt Jussi Halla-aho kovastikin puhua pulputti positiivisesta syrjinnästä, eikä ole montaa naista näkynyt Persujen riveistä valtaan päässeitä. Puolestapuhujina koti-isämmaa-uskonto-seksinostokielto-viinanmyyntikieltoakia ties mitä kaksnaamasuutta kun katsoo mitä Homma-foorumilla kirjoitellaan kuin täälläkin.

En yhtään ihmettelis vaikka se valtaeliitin Helsinki-metropoliin väenvänkään huseeraama Guggeheim oliskin tarkoitettu Suomalaisen veroparatiisin rahanpesuun.

Kun jokun tyypin ammoin maalaama taulu nousee taiteilijan kuoltua arvoon arvaamattomaan, kun siitä valtaeliitti on valmis maksamaan pienen omaisuuden, kyllähän siinä hälytyskellot alkaa soida. Miksi?

Eräs oikeistolainen muuten kerran opetti minua ettei koskaan kannata kysyä miksi. Eipä tietenkään jos haluaa siltä puolelta valtaan..

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Millainen oli sun sukusi ja poikkeaako se kovin
Kataisen suvusta? Suvut ovat kyllä melko vahvoja usein Suomessa mutta se taitaa koskea kaikkia yhteiskuntaluokkia.

Pirjo Jokinen

http://salmi.phpbb-host.com/sutra6219.php

"Suomen pääministeri Jyrki Kataisen isoäiti on Salmin Mantsinsaaresta Haukinen ent. Stjukin."

Itselläni ei ole tietääkseni mitään yhteyksiä kuninkaallisiin tai edes valtiopäiväväkeen. Ihan kaikkea en tiedä isän puolelta. Äiten puolea tutkii niin moni, että olen löytänyt sieltä enemmän kun ovat talollisia. Isän isälinja päättyy rakuunaan, jolla on ruotsalainen nimi, mutta siihen tyssää myös kirkonkirjat, joten ei hajuakaan onko alkujaan Ruotsista komennettu Kuninkaan sotajoukkoihin Hämeeseen vai onko niitä, joille annettiin Ruotsalainen sukunimi, joita annettiin suomalaisille sotilaille, joita värvättiin paikallisesti.

Mutta en ole änkemässä mihinkään hierarkian huipulle. Kannatan demokratiaa ja tasa-arvoa niinkuin olen sanonut. Omassa suvussani olen melkoinen mustalammas molemmin puolin sukuja, samalla lailla kuin muutenkin kaikkialla, täälläkin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Siis mun mielestä just Suomessa on se hyvä että yhteiskuntaluokka, varallisuus, koulutus ja sukujuuret ei ole kaikki.

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #9

Vieläkinkö?

Just poistettiin opintotuki II-asteen korkeakouluopiskelijoilta. Meillä on nakerrettu hyvinvointia sieltä täältä jo yli 20v. -90-lamasta saakka eikä loppua näy.

Niin kauan on ok kun yksilöllä on töitä ja asiat rullaa, ans olla jos täällä sairastut, vammaudut, menetät työpaikkasi ja köyhdyt. Kuka auttaa? Ei ainakaan enää yhteiskunta. Olen itse ystäväverkostoni varassa paljolti. Onnekseni olen extrovertti asperger-oireilija vaikka sosiaalisesti en olekkaan mikään keskiverto. Osaan olla myös tarpeentullen röyhkeä ja itsekäs. En ole mikään häpeessä eläjä, jota rasittais kunniakysymykset kuin jotain muslimia.

Tokikin olen elänyt jo niin paljon etten perusta itsestäni erityisesti. Olen paljon enemmän huolissani nuorista, jotka syntyy tyhjän päälle, joilla ei ole mahdollisuutta päästä ikinä vaikuttamaan, tai.. ei ainakaan nykyisenlaisten vallanpitäjien aikana. Tokihan valtasuhteet muuttuu ja niin kauan kun meillä on edes nimellisdemokratia, ei ole ihan suraa tyranniaa.

EU:n sosiaali- ja terveyspolitiikka kiinnostaa.
Nyt sinne pääsi Kokoomuslainen jota ei takuulla kiinnosta köyhien asiat. Samalla lailla ajaa asioita siellä kuin täällä kotimaassakin. Ei hyvältä näytä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #10

Mä tarkoitan että kuitenkin on aika paljon kommunikaatiota yli noiden muurien. Ja siihen voisi olla selityksenä suht vahvat sukuyhteisöt. Tai sit mä olen väärässä.

Pirjo Jokinen Vastaus kommenttiin #11

Meinaatko semmosta klaanihommelia kuin savannin laidalla viidakossa? Mahtiapinat pitää koossa omia laumojaan ja sitten niihin naidaan muista laumoista ja karkotetaan omia ylijäämiä muualle ettei tapahdu sukurutsaa?

Kumpa niin olisikin..
Luokkayhteiskunnassa rikkaat nai toisiaan, keskiluokka toisiaan ja alaluokka toisiaan.

Ainoa pelastus ovat lehtolapset yli yhteiskuntaluokkien.

Alemmassa yhteiskuntaluokassa ei välitetä luokkarajoista mutta kuta ylemmäs hirarkiassa mennään, sitä tarkempaan vanhemmat kyttää lastensa naimakauppoja yrittäen ohjata niin ettei naida köyhiä. Kun elämä pyörii rahan ympärillä, se pyörii rahan ympärillä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #12

Keskiluokka tyyppiä Laura Räty taitaa. Olla se häviäjä
Ostaa yläluokan mallin joltain firmalta joka myy vaan ideaa b
verosuunnittelusta mutta firma on ainoa joka hyötyy. Tosta maimansuppojen vahtimisrsts ei tiedä. En osaa sanoa.

Toimituksen poiminnat